Mastermind Dark Chocolate 1500mg

1,055.00 kr2,954.01 kr

Att njuta av din veckodos av svampar har aldrig varit godare efter att du Köp MasterMind Dark Mushroom Chocolate Massimo i Sverige, du får en rejäl dos magiska svampar i varje tugga. Chocolate bars innehåller enorma 5 000 mg. av psilocybin, vilket gör denna bar inte idealisk för nybörjare. Varje ruta innehåller 333 mg. av ren magisk svampgodhet.

MasterMind Mörk Svampchoklad Massimo (1500mg)

Att njuta av din veckodos av svampar har aldrig varit godare efter att du Köp MasterMind Dark Mushroom Chocolate Massimo i Sverige, du får en rejäl dos magiska svampar i varje tugga. Chocolate bars innehåller enorma 5 000 mg. av psilocybin, vilket gör denna bar inte idealisk för nybörjare. Varje ruta innehåller 333 mg. av ren magisk svampgodhet.

MasterMind skapar sina produkter med en vacker blandning av psilocybinsvampar som är till för ditt sinnesförändrande nöje. MasterMind letar efter kanadensisk odlade svampar för att säkerställa en hemtrevlig känsla och ingredienser som du kan lita på. Dessa förstklassiga magiska svampar tillsammans med rika chokladsmaker och toner av kakao för att skapa en resa du aldrig kommer att glömma. Du behöver inte längre lida av den mindre tilltalande smaken av svampar på egen hand. Med MasterMind kommer dina resor inte bara att vara kraftfulla, utan de kommer att vara njutbara utan att förstå. Psilocybin.

Köp MasterMind Dark Mushroom Chocolate Massimo i Sverige

För att njuta av rekommenderar MasterMind att du tar bara en chokladruta åt gången. På grund av den höga styrkan hos denna choklad bör även de mest erfarna konsumenterna hålla sig till bara en och se hur den påverkar dig. Se till att äta en lätt måltid innan du tar för att ge magen lite näring. Detta hjälper också till att undvika obehag. Efter konsumtion, vänta ungefär en timme för effekterna kommer in. Oavsett om du vill njuta av denna goding på en gång eller bryta ner den för skonsam mikrodosering, tar MasterMind dig till en helt ny värld med sina 5 000 mg. Mörk svampchoklad Massimo bar.

Mastermind 1500mg mörk chokladkaka är inte en för svaga hjärtan. Denna gigantiska bar innehåller 1500 mg av vår premiumblandning av Psilocybe Cubensis och ska inte tas lätt på. Om du funderar på att åka på en lång resa är det här baren för dig! Denna 1500 mg mörka chokladkaka innehåller 15 x 333 mg rutor av ren lycka. Köp MasterMind Mörk Choklad Massimo (1500mg) rekommenderas inte för nybörjare, men mellanliggande och erfarna användare…den här är för dig!
(Dosera försiktigt med denna)
Rekommenderad dosering: Börja med 1 dos (333 mg). Vänta 30–60 minuter för full effekt innan en ny dos övervägs. Köp MasterMind Mörk Svampchoklad Massimo Online Sverige.

Var kan man köpa svampchoklad i Sverige

Psykedelisk svampchoklad till salu på nätet Sverige eller Psilocybin choklad ätbart har varit det bästa sättet att äta svamp på senare tid. Med de flesta som har klagat på smaken av att konsumera magiska svampar i Sverige till salu eller magiska svampar i Sverige till salu i torkat tillstånd, har individer enorma krav på svampchoklad till salu i Sverige som ger den goda och trippy upplevelsen.

Magic Mushroom Choklad Till Salu I Sverige

Vår Magic Mushroom Sweden Store i Sverige eller Shroom Online Store Auckland har tillhandahållit ett brett utbud av Magic Mushroom Edibles till försäljning i Sverige där du kan köpa svampchokladkakor i Sverige för detta ändamål. Eftersom det kallas svampchoklad ätbar eller psykedelisk svampchoklad ätbar eller helt enkelt ätbar svampchoklad, blir de flesta förvirrade över vad det är.

Quantity

10, 15, 30

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mastermind Dark Chocolate 1500mg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen